GUASHA-WELLNESS

De weg naar vitaliteit

Massages

Cupping massage

Cupping massage heeft een stimulerende werking op en in de huidonderliggend weefsels. Het geeft een zeer ontspannend gevoel aan de huid. Door de diepe en comfortabele cupping massage verbetert de bloedcirculatie en worden de dode huidcellen verwijderd. De huid zal zichtbaar steviger worden.

Parelmoer Warm Water Schelpen Massage

Laat je betoveren door de parelmoer warm water schelpen. Heerlijk ontspannend. Het is een vitaliserende verkwikkende behandeling met een verzorgend effect voor lichaam en geest. Het is ook een heerlijke combinatie van een lichaamsscrub (peeling) voor het verwijderen van dode huidcellen. En een oliemassage met zowel de handen als met warme waterschelpen gevuld. De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd en de spieren worden lekker los gemasseerd met een warme olie. Het bevordert de bloedsomloop en het strakker maken en verstevigen van de huid. De huid word zo optimaal geprikkeld met een bijzondere aangename gevoel van de schelpen. Het gladde parelmoer voelen heerlijk en zijn uitermate geschikt om de contouren van het lichaam te volgen. De warmte van deze schelpen dringt diep door in de spieren en laat klachten op een zeer ontspannende manier verminderen of zelfs verdwijnen.

Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage is bedoeld om te ontspannen. Het is een wat zachtere vriendelijke vorm van massage. Het gaat hier om uw spieren en lichaam te ontspannen, dan bent u ook na de behandeling ontspannen en geestelijk fitter. Het kan van persoon tot persoon verschillen. Door stress kan alles vastzitten in het lichaam. Het heeft een algehele vitaliserende werking op het lichaam.

Edelsteen massage

eerlijke edesteen massage is een diepe krachtige, ontspanningsmassage. Hierbij word er gewerkt met essentiële en mooie grote edelstenen om mee te masseren. Er wordt afwisselend gemasseerd met handen. Afvalstoffen worden afgevoerd. De massage stimuleert de doorbloeding van het weefsel en verbetert de stofwisseling. Ook zal je merken, met een ontspannend lichaam kom je geestelijk makkelijk in rust.

Magneet massage

Het is zachte ontspannende massage om tot rust te komen. Diepe ontspanning, stress en pijnklachten kunnen verminderen. Door geregeld te masseren word ons zelf-vermogen geactiveerd.De energie vanuit de magneet komt in de bloedbaan en stimuleert de rode bloedlichamen om zuurstof op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Op deze manier krijgen de cellen in het lichaam weer schoon bloed en zuurstofrijk bloed. Het immuunsysteem word daardoor gestimuleerd en de cellen kunnen zich vernieuwen, waardoor pijn word verlicht.

Hotstone Massage

Heerlijke ontspannende  massage. Diepe ontspanning zodat je ontstress raakt.

Bindweefselmassage

Met het verminderen  van de spanning in het bindweefsel verminderen klachten in de organen, spieren, gewrichten en bloedvaten. Bijvoorbeeld als men koude hande en voeten heeft, pijn in de gewrichten spieren kunnen met deze therapie geholpen worden.

Doel massages

Zelf-genezend vermogen word gestimuleerd, is ontspanning bevorderend. Brengt balans in de natuurlijke energie in het lichaam.

Contra-indicatie

U bent drager van een pacemaker
U bent in de eerste 3 maanden van de zwangerschap
U heeft diabetisch en insulinepompje op batterij
U heeft kanker
U heeft koorts, ontsteking

E-mail